26/10/2014
Bendik Brænne
Mandal - Sjøboden
26/10/2014
Highasakite
Oslo - Rockefeller
29/10/2014
Bendik Brænne
Trondheim - Familien
29/10/2014
Highasakite
Tønsberg - Støperiet
30/10/2014
Bendik Brænne
Tromsø - Driv

Legg til konserter i kalenderen din:

homegroan01
monolithic01

Einar Stray Orchestra på Turne!

Einar Stray Orchestra slapp sitt nye album “Politricks” på Riot Factory 22.august, til gode krikker i pressen. “Politricks” er en utgivelse noe helt utenom det vanlige i det Norske musikklandskapet, og nå venter en veldig omfattende slippturne over hele Norge og Europa!
Les mer »

Team Me – Blind as Night

Team Me sitt nye album slippes i Norge Mandag 1.september. Tittelsporet “Blind as Night” som nylig ble sluppet som internasjonal singel har fått veldig gode internasjonale omtaler, og i går hadde Britiske NME verdenspremiere på musikkvideoen til låta. Norgesturneen begynner 13.september i Festsalen i Elverum Kulturhus, før ferden går videre til byer som Bergen(USF Verftet), Trondheim(Samfundet), Oslo(Rockefeller) og mange flere.

Les mer »

Norgesturné Highasakite

Etter at Highasakite slapp albumet ‘Silent Treatment’ i februar har de blitt et av Norges aller mest populære band. Så godt som hele lanseringsturnéen i februar var utsolgt, og albumet har ligget på øverste halvdel av VG-lista siden det ble utgitt. Hele 2 uker tilbrakte bandet på førsteplass, og Silent Treatment var det mest solgte norske albumet i årets første kvartal. Det skulle kanskje også bare mangle, ettersom albumet var det mest kritikerroste her i landet på mange, mange år.
At Highasakite har etablert seg som et vanvittig populært konsertband har blitt ekstra tydelig i løpet av sommeren, hvor bandet har spilt på festivaler over hele landet. Flere tusen har møtt opp på hver konsert, og under Øyafestivalen toppet det hele seg med 12.000 publikummere!
Singelen ‘Since Last Wednesday’ var en real landeplage i forkant av albumet, og også de to neste singlene ‘Leaving No Traces’ og ‘Darth Vader’ har fått tung rotasjon på radio. Men det er ikke bare i Norge at bandet er populære på radio – musikken er i ferd med å spre seg verden over. Eksempelvis har bandet to låter på tung rotasjon på den ledende radiostasjonen i Australia; Triple J.
Highasakite har også opptrådt på TV-programmer som Spellemann, Senkveld, God Morgen Norge og Sommertid i løpet av det siste halvåret.
2014 har med andre ord, og forståelig nok, vært et særdeles travelt år for Highasakite. Ved siden av en travel festivalsommer og tidlig norgesturné har kvintetten også turnert med London Grammar, besøkt USA flere ganger, samt vært på både Asia- og europaturné. I september reiser de på sin første Australia-turné, før de igjen legger sin signingsferd til Norge!
11 heldige steder får besøk av bandet på denne turnéen. Vi forventer stor rift om billettene.
15.okt: Kongsberg – Energimølla
16.okt: Tromsø – Driv
17.okt: Hamar – Gregers
18.okt: Trondheim – Samfundet, Storsalen
22.okt: Bø – Kroa i Bø
23.okt: Stavanger – Folken
24.okt: Bergen – Logen
25.okt: Oslo – Rockefeller
29.okt: Tønsberg – Støperiet
31.okt: Fredrikstad – St. Croix
1.nov: Sandvika – Musikkflekken

Etter at Highasakite slapp albumet ‘Silent Treatment’ i februar har de blitt et av Norges aller mest populære band. Så godt som hele lanseringsturnéen i februar var utsolgt, og albumet har ligget på øverste halvdel av VG-lista siden det ble utgitt. Hele 2 uker tilbrakte bandet på førsteplass, og Silent Treatment var det mest solgte norske albumet i årets første kvartal. Det skulle kanskje også bare mangle, ettersom albumet var det mest kritikerroste her i landet på mange, mange år. Les mer »

Broen til Polar Artist!

Broen sparket igang året med to konserter under Trondheim Calling som sørget for terningkast 5 i Adresseavisa, 5 stjerner i Gaffa og høstet lovord fra både Norsk og internasjonal musikkbransje. Med en travel festivalsommer foran seg, og nytt materiale som bare venter på å bli hørt av et voksende publikum, signerer bandet med Polar Artist.

Les mer »

Tuba Tuba signerer med Polar Artist

Indiepop-sekstetten Tuba Tuba er kjent for sine ernergiske liveopptredener. Med en rykende fersk EP i baggasjen, signerer bandet med Polar Artist og gjør seg klar for å ta Norge med storm.

Les mer »

Nyheter fra Einar Stray!

Mange nyheter fra Einar Stray, soloprosjektet som i mange år egentlig har vært et band utvider navnet sitt, de signerer til plateselskapet Riot Factory og annonserer både albumslipp i august og høstens første konsertdatoer! Les mer »

Team Me med nytt album!

Mandag 1.september slippes det nye albumet til Team Me.  Senere samme måned legger bandet ut på slippturne i Norge. Den første lyden av albumet ble sluppet tidligere i vinter i form av singelen ”F is For Faker” som gikk rett inn på P3 sin A-liste. Slippturneen i Norge ble helt utsolgt, deriblant Parkteatret i Oslo. Les mer »

Kritikerhyllest til Erlend Ropstad

Albumet “Her Om Natta” ble utgitt 4.april og de gode anmeldelsene har ikke latt vente på seg! VG mener at plata bør kvalifisere til en Spellemann, Dagbladet omtaler Erlend som “en norsk Jack White”, mens Adressa beskriver Erlend som “en å regne med. Som en norsk Neil Young”. Les mer »