19/04/2014
Erlend Ropstad
Kristiansand - Haandverkeren
20/04/2014
Erlend Ropstad
Mandal - Sjøboden
22/04/2014
Highasakite
Hamburg - Ubel @ Gefahrlich
23/04/2014
Highasakite
Berlin - Bi Nuu
24/04/2014
Highasakite
Århus - Radar

Legg til konserter i kalenderen din:

dominic01
miksha01

Kritikerhyllest til Erlend Ropstad

Albumet “Her Om Natta” ble utgitt 4.april og de gode anmeldelsene har ikke latt vente på seg! VG mener at plata bør kvalifisere til en Spellemann, Dagbladet omtaler Erlend som “en norsk Jack White”, mens Adressa beskriver Erlend som “en å regne med. Som en norsk Neil Young”. Les mer »

The Fjords til Polar Artist

Firemannsbandet, frontet av gitarist og vokalist Petter Vågan, har høstet lovord fra bl.a. Gaffa og NRK P3 etter EP-slipp og releaseturne tidligere i år. Vi kan med glede si at The Fjords nå blir representert av Polar Artist!

Les mer »

Highasakite + London Grammar

Suksessen fortsetter for Highasakite. Singlene fra andrealbumet Silent Treatment går seg stadig varme på radiolister, mens deres smekkfulle kanonkonsert på Rockefeller sitter friskt i minnet.
Nå stikker bandet på USA-turné som support for de britiske stjerneskuddene iLondon Grammar.
Highasakite og London Grammar der altså. Samme kveld.
Hoi.
Turneen, som starter med to gigs i Texas 17 & 18 mars, snirkler seg innom ni byer på vestkysten før den avsluttes i Seattle 29 mars. Og takket være London Grammar sin stadig voksende popularitet er i skrivende stund halvparten av konsertene utsolgt.

Suksessen fortsetter for Highasakite. Nå stikker bandet på USA-turné som support for de britiske stjerneskuddene i London Grammar. Les mer »

Team Me – ny singel og konserter!

Etter to svært begivenhetsrike år med kritikerroste utgivelser og omfattende turnéer verden over, satte Team Me strek med en massiv avslutningskonsert på Sentrum Scene i desember 2012. Bandet gikk bokstavelig talt i dvale i de Hedmarkske skoger for å hvile ut. Ett år etterpå er Team Me klare med ny singel og annonserer singelslippturné i Norge i mars! Les mer »

Maxiyatzy til Highasakite!

Highasakite slapp mandag 3.februar albumet ‘Silent Treatment’, og har fått anmelderne til å falle som fluer med terningkast 6 hos både Dagbladet, Dagsavisen, Aftenposten, Adressa og Østlendingen. Musikknyheter gir 10/10 og Hissig 100/100.
“Ett av de mest bemerkelsesverdige albumene i norsk pop på flere år.” Dagsavisen 6/6
Bandets nye singel ‘Leaving No Traces’ gikk i går rett inn på listene til både P3 og P1. Highasakite overbeviste voldsomt under Spellmannshowet (http://www.youtube.com/watch?v=-KBy_nAmTCo) med singelen ‘Since Last Wednesday’ som var en av fjorårets mest spilte låter på P3.
Nå i februar gjør bandet en omfattende Norgesturnè, og flere konserter er allerede utsolgt.
Festivalbookingen er i full gang, vil du være med så heng på! Ta kontakt for ledige datoer og info.

Highasakite slapp mandag 3.februar albumet ‘Silent Treatment’, og har fått anmelderne til å falle som fluer med terningkast 6 hos både Dagbladet, Dagsavisen, Aftenposten, Adressa og Østlendingen. Musikknyheter gir 10/10 og Hissig 100/100. Les mer »

Erlend Ropstad til Polar Artist

Polar Artist er stolte av å representere Erlend Ropstad! Nylig ble det offentliggjort at årets album ‘Hva Om Det Ikke Er Sånn Som Du Tror At Det Er’ er nominert til 2 Spellemannpriser, ‘Årets Visealbum’og ‘Årets Tekstforfatter’! Les mer »

Highasakite ut på Norgesturné

Vi har nå gleden av å annonsere at Highasakite skal ut på en stor Norgesturné tidlig neste år, i forbindelse med at bandet slipper oppfølgeren til suksessen “All That Floats Will Rain”, et album som har fått tittelen “Silent Treatment”. Plata slippes 3.februar og det ble denne uka annonsert at bandet også skal opptre under Spellemannshowet 18.januar! Les mer »

The South – nytt album og by:Larm!

25.oktober slapp The South sitt nye album “The Further Inside You Go…”, og som den selvtitulerte forrigeplata får også denne fantastisk mottakelse: Les mer »