26/07/2014
Erlend Ropstad
Skjerjehamn - Utkantfestivalen
26/07/2014
Ósk
Skjerjehamn - Utkantfestivalen
26/07/2014
The South
Langesund - Wrightegaarden
Notat: Support for Beth Hart
26/07/2014
Meg og Kammeraten min
Fredrikstad - Månefestivalen
01/08/2014
Erlend Ropstad
Kristiansand - Café Generalen

Legg til konserter i kalenderen din:

idajenshus01
bloodcommand01

Broen til Polar Artist!

Broen sparket igang året med to konserter under Trondheim Calling som sørget for terningkast 5 i Adresseavisa, 5 stjerner i Gaffa og høstet lovord fra både Norsk og internasjonal musikkbransje. Med en travel festivalsommer foran seg, og nytt materiale som bare venter på å bli hørt av et voksende publikum, signerer bandet med Polar Artist.

Les mer »

Tuba Tuba signerer med Polar Artist

Indiepop-sekstetten Tuba Tuba er kjent for sine ernergiske liveopptredener. Med en rykende fersk EP i baggasjen, signerer bandet med Polar Artist og gjør seg klar for å ta Norge med storm.

Les mer »

Nyheter fra Einar Stray!

Mange nyheter fra Einar Stray, soloprosjektet som i mange år egentlig har vært et band utvider navnet sitt, de signerer til plateselskapet Riot Factory og annonserer både albumslipp i august og høstens første konsertdatoer! Les mer »

Team Me med nytt album!

Mandag 1.september slippes det nye albumet til Team Me.  Senere samme måned legger bandet ut på slippturne i Norge. Den første lyden av albumet ble sluppet tidligere i vinter i form av singelen ”F is For Faker” som gikk rett inn på P3 sin A-liste. Slippturneen i Norge ble helt utsolgt, deriblant Parkteatret i Oslo. Les mer »

Kritikerhyllest til Erlend Ropstad

Albumet “Her Om Natta” ble utgitt 4.april og de gode anmeldelsene har ikke latt vente på seg! VG mener at plata bør kvalifisere til en Spellemann, Dagbladet omtaler Erlend som “en norsk Jack White”, mens Adressa beskriver Erlend som “en å regne med. Som en norsk Neil Young”. Les mer »

The Fjords til Polar Artist

Firemannsbandet, frontet av gitarist og vokalist Petter Vågan, har høstet lovord fra bl.a. Gaffa og NRK P3 etter EP-slipp og releaseturne tidligere i år. Vi kan med glede si at The Fjords nå blir representert av Polar Artist!

Les mer »

Highasakite + London Grammar

Suksessen fortsetter for Highasakite. Singlene fra andrealbumet Silent Treatment går seg stadig varme på radiolister, mens deres smekkfulle kanonkonsert på Rockefeller sitter friskt i minnet.
Nå stikker bandet på USA-turné som support for de britiske stjerneskuddene iLondon Grammar.
Highasakite og London Grammar der altså. Samme kveld.
Hoi.
Turneen, som starter med to gigs i Texas 17 & 18 mars, snirkler seg innom ni byer på vestkysten før den avsluttes i Seattle 29 mars. Og takket være London Grammar sin stadig voksende popularitet er i skrivende stund halvparten av konsertene utsolgt.

Suksessen fortsetter for Highasakite. Nå stikker bandet på USA-turné som support for de britiske stjerneskuddene i London Grammar. Les mer »

Team Me – ny singel og konserter!

Etter to svært begivenhetsrike år med kritikerroste utgivelser og omfattende turnéer verden over, satte Team Me strek med en massiv avslutningskonsert på Sentrum Scene i desember 2012. Bandet gikk bokstavelig talt i dvale i de Hedmarkske skoger for å hvile ut. Nå er de tilbake! Les mer »